MOLENSTRAAT

Tessenderlo

Met 2 halfopen woningen en 1 vrijstaande woning het MOLENSTRAAT-project een eigentijdse stijl met karakter. Een luxueus project vlakbij de natuur, winkels en scholen. Elke woning is ontworpen met oog voor detail Èn kwaliteit. Zo garanderen we een unieke woonervaring. Een bijzondere architectuur met duurzame elementen aan de buitenkant creëert een elegant geheel.  Zo vormt Molenstraat een mooi contrast met de omliggende gebouwen en woningen.

NOG 2 HALFOPEN WONINGEN TE KOOP

LEES MEER

MOLENSTRAAT

KOM THUIS IN EEN
OASE VAN RUST.

Een waardevolle plek waar het goed leven is. Een plek waar herinneringen ontstaan en je toekomst vorm krijgt. Met kwaliteitsvolle, duurzame materialen en technieken bieden wij je een afwerkings- en comfortniveau dat ruim boven de gemiddelde standaard ligt. Kortom, in Molenstraat kom je graag thuis.

Licht doet leven, zeker thuis. Al onze woningen hebben grote raampartijen die een maximale lichtinval garanderen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Bovendien voldoen onze ruime terrassen aan alle voorwaarden om 'buiten' te wonen. Geniet in alle rust van de buitenlucht. Wordt het deze keer een ontspannen namiddag of een gezellig etentje met vrienden en familie? 


ERVAAR RUIMTE

Ruime kamers, grote raampartijen, open ruimtes ... Alles in teken om de leefruimte te ervaren. Dag in. Dag uit. Zo lopen de keukens en leefruimtes naadloos in elkaar over. Hierdoor creëren we een ultieme woonbeleving. 
Tenslotte gebeurt het dagelijkse leven in en rond de keuken. Daarom werken we uitsluitend met de mooiste en meest kwalitatieve materialen om jouw droomkeuken waar te maken.

* Tijdelijk verlaagd btw tarief naar 6% ipv 21% (onder voorwaarden)

DOWNLOAD PLANNEN

Contact

JE HEBT
VRAGEN OF
INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen je met veel plezier verder.

CONTACTEER ONS
Stationsstraat 73
3980 Tessenderlo