JUUL

Schoot-Tessenderlo

Modern landelijk wonen in Schoot nabij prachtige natuurgebieden. Maak kennis met 'Juul'. Ons nieuwste nieuwbouw project met 5 woningen die opgedeeld zullen worden in 3 open en 2 halfopen bebouwingen.

UITVERKOCHT

LEES MEER

JUUL

WELKOM 
THUIS BIJ 
JUUL.

Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living en keuken, berging, alsook een zolder met vaste trap die de mogelijkheid biedt tot uitbreiding van extra slaapkamer of hobbyruimte. De open bebouwingen beschikken op het gelijkvloers elk over een aparte bureauruimte wat in deze tijden van telewerk meer als welkom kan zijn!

De woningen worden uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor we binnen het vereiste E-peil van E30 vallen. Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding naar een E-peil van E20, hierdoor kan u tot vijf jaar lang 100% korting bekomen op het kadastraal inkomen.

Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan kwalitatieve materialen. Afrormosia hout voor de voordeur, een zwarte stalen deur van inkom naar leefruimte, parket in de leefruimte en slaapkamers,... maken dat deze woningen een modern doch landelijk karakter ademen.

Voor de afwerking van het interieur zijn er ruime budgetten voorzien zodat u de woning kwalitatief en naar wens kan afwerken.

Contact

JE HEBT
VRAGEN OF
INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen je met veel plezier verder.

Stationsstraat 73
3980 Tessenderlo