FINN

Ham

Met 6 halfopen woningen heeft Finn een eigentijdse stijl met karakter. Elke woning is ontworpen met oog voor detail Èn kwaliteit. Zo garanderen we een unieke woonervaring. Een bijzondere architectuur met duurzame elementen aan de buitenkant creëert een elegant geheel.  Zo vormt Finn een mooi contrast met de omliggende gebouwen en woningen.

NOG 4 WONINGEN TE KOOP

LEES MEER

FINN

KOM THUIS IN EEN
OASE VAN RUST.

Een waardevolle plek waar het goed leven is. Een plek waar herinneringen ontstaan en je toekomst vorm krijgt. Met kwaliteitsvolle, duurzame materialen en technieken bieden wij je een afwerkings- en comfortniveau dat ruim boven de gemiddelde standaard ligt. Kortom, in Finn kom je graag thuis.

Licht doet leven, zeker thuis. Al onze woningen hebben grote raampartijen die een maximale lichtinval garanderen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Bovendien voldoen onze ruime terrassen aan alle voorwaarden om "buiten" te wonen. Geniet in alle rust van de buitenlucht. Wordt het deze keer een ontspannen namiddag of een gezellig etentje met vrienden en familie? 


ERVAAR RUIMTE

Ruime kamers, grote raampartijen, open ruimtes ... Alles in teken om de leefruimte te ervaren. Dag in. Dag uit. Zo lopen de keukens en leefruimtes naadloos in elkaar over. Hierdoor creëren we een ultieme woonbeleving. 
Tenslotte gebeurt het dagelijkse leven in en rond de keuken. Daarom werken we uitsluitend met de mooiste en meest kwalitatieve materialen om jouw droomkeuken waar te maken.

DOWNLOAD PLANNEN

Contact

JE HEBT VRAGEN
OF INTERESSE
in Finn?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We helpen je met veel plezier verder.

BEDANKT, WE HEBBEN UW VRAAG GOED ONTVANGEN. WE NEMEN SNEL CONTACT MET U OP.
Oeps, er ging iets mis. Kijk je gegevens even na.